ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή των εικόνων, των κειμένων και γενικότερα οποιασδήποτε πληροφορίας του διαδικτυακού τόπου www.finefoods.gr, χωρίς την έγγραφη άδεια της Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ. Όλες οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσωπική χρήση μόνο.

Τα εμπορικά ονόματα, σήματα ή διακριτικά που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ ή οποιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, προστατεύονται από την νομοθεσία για Βιομηχανική Ιδιοκτησία.

Οι υπεύθυνοι της Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν αλλαγές στο περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου καθώς και στους ανώτερους όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση.

Σε καμία περίπτωση δεν διαμοιράζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους. Οποιαδήποτε πληροφορία (όνομα, email, τηλεφωνικοί αριθμοί) χρησιμοποιήσετε μέσα στο www.finefoods.gr χρησιμοποιούνται απόκλειστικά από την Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ για την εξυπηρέτηση σας.

Οι όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφωνίας, αποκλειστική δικαιοδοσία έχουν τα δικαστήρια Αθηνών.

Με την χρήση του διαδυκτιακού τόπου www.finefoods.gr αποδέχεστε τους ανώτερους όρους, ρητά και ανεπιφύλακτα.