ΓΝΗΣΙΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Η Montorsi SpA (μέλος του ομίλου Veronesi) είναι απο τους μεγαλύτερους παραγωγούς χοιρινών & αλλαντικών, και ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Ιταλική αγορά. Ιδρύθηκε το 1880 και από τότε παράγει παραδοσιακά αλλαντικά πολύ υψηλής ποιότητας με άριστες πρώτες ύλες απο ιδιόκτητα χοιρινά. Εμείς επιλέξαμε και σας προσφέρουμε, από την ανεξάντλητη ποικιλία της Montorsi, τα ακόλουθα προϊόντα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας καθώς και για εμπορικές συνεργασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

MONVISO
(22533)

Προσούτο Ιταλίας, χωρίς κόκκαλο, ωριμάζει στην περιοχή της Πάρμας για τουλάχιστον 10 μήνες.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 5,0/6,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

PARMA 12
(20531)

Προσούτο Πάρμας Π.Ο.Π., χωρίς κόκκαλο, με ελάχιστη ωρίμανση 12 μηνών.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 6,0/7,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

PARMA 16
(20107)

Προσούτο Πάρμας Π.Ο.Π., χωρίς κόκκαλο, με τουλάχιστον 16 μήνες ωρίμανση.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 7,0/8,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

SAN DANIELE 12
(20933)

Προσούτο από τον Αγ. Δανιήλ Π.Ο.Π, ίσως το πιο delicatessen προσούτο, ακόκκαλο, με τουλάχιστον 12 μήνες ωρίμανση.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 7,0/8,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

CULATELLO DI ZIBELLO
(G4140)

Το πιο εξαιρετικό προσούτο. Ιταλικά χοιρινά άνω των 200 kg, δίνουν το πιο τρυφερό μέρος του μπουτιού, το οποίο ωριμάζει αποκλειστικά στο Ζιμπέλο.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 1,4 kg
Διάρκεια = 50 ημέρες

SPECK
(76541)

Χοιρινό μπούτι καπνιστό, παραδοσιακή σπεσιαλιτέ Π.Ο.Π. από τις Ιταλικές Άλπεις, με ελάχιστη ωρίμανση 6 μηνών.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 2,5 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

COPPA DI PARMA
(76154)

Χοιρινός λαιμός, ωριμασμένος στον αέρα (όπως το προσούτο), από την Emila Romagna (ωριμάζει για 2-4 μήνες).
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 0,8 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες

BRESAOLA
(39057)

Μοναδικό αλλαντικό από μοσχαρίσιο φιλέτο ωριμασμένο στον αέρα σε vacuum.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 1,5 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες