Η MAURI SpA, ιδρύθηκε από τον Emilio Mauri στις αρχές της δεκαετίας του 1920 σε μία από τις πιο μαγευτικές πεδιάδες της Λομβαρδίας (Lombard Prealpi). Από τότε οι γενεές, οι συνήθειες και ο τεχνολογικός εξοπλισμός έχουν αλλάξει πολύ. Αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι το πάθος για την τυροκομία και η αφοσίωση στις αρχές του ιδρυτή. Το γάλα συλλέγεται από την περιοχή της Λομβαρδίας και η ωρίμανση / παλαίωση εξακολουθεί να γίνεται με παραδοσιακές τεχνικές τυροκομίας στις σπηλιές της Βαλασίνα.
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας καθώς και για εμπορικές συνεργασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Μπαλάκι μοτσαρέλα 125 gr από αγελαδινό γάλα, σε σακουλάκι μέσα σε νερό.
Κιβώτιο = 12 τεμάχια x 125 gr
Διάρκεια = 20 ημέρες
Μπουκιές μοτσαρέλας 10 gr, από αγελαδινό γάλα, σε ταπεράκι, μέσα σε νερό.
Κιβώτιο = 8 τεμάχια x 150 gr
Διάρκεια = 20 ημέρες
Μοτσαρέλα σε μπαστούνι 1 κιλού, για πίτσα.
Κιβώτιο = 5 τεμάχια x 1,0 kg
Διάρκεια = 1 μήνας
Μπαλάκια μοτσαρέλας 125 gr, από γάλα βούβαλου, σε κύπελο, μέσα σε νερό, Π.Ο.Π.
Κιβώτιο = 12 τεμάχια x 125 gr
Διάρκεια = 15 ημέρες
Μπουκιές μοτσαρέλας 10 gr, από αγελαδινό γάλα, σε τάπερ 2 κιλών, μέσα σε νερό.
Κιβώτιο = 1 τεμάχιο x 2,0 kg
Διάρκεια = 18 μήνες
Γνήσιο Ιταλικό μασκαρπόνε, με ελάχιστα λιπαρά 30%, σε κυπελάκι.
Κιβώτιο = 6 τεμάχια x 250 gr
Διάρκεια = 60 ημέρες
Γνήσιο Ιταλικό μασκαρπόνε, με ελάχιστα λιπαρά 30%, σε τάπερ 2 κιλών.
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 2,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες
Γλυκεά, "κρεμμώδης" γκοργκοντζόλα, από αγελαδινό γάλα, 200 gr.
Κιβώτιο = 8 τεμάχια x 200 gr
Διάρκεια = 45 ημέρες
Γλυκιά, "κρεμμώδης" γκοργκοντζόλα, από αγελαδινό γάλα, 1/4 κεφάλι 1,5 κιλού.
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 1,5 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες
Φρέσκια Ιταλική ρικότα, με ελάχιστα λιπαρά 26% σε κυπελάκι.
Κιβώτιο = 6 τεμάχια x 250 gr
Διάρκεια = 30 ημέρες
Φρέσκια Ιταλική ρικότα, με ελάχιστα λιπαρά 26%, σε τάπερ 1,5 κιλού.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 1,5 kg
Διάρκεια = 35 ημέρες
Τούρτα από μασκαρπόνε και γκοργκοντζόλα, σε μπαστούνι.
Κιβώτιο = 1 τεμάχιο x 1,0 kg
Διάρκεια = 35 ημέρες
Τούρτα από μασκαρπόνε και γκοργκοντζόλα, σε μερίδα 200 gr.
Κιβώτιο = 6 τεμάχια x 150 gr
Διάρκεια = 35 ημέρες
Ημίσκληρο, αγελαδινό Ιταλικό τυρί Π.Ο.Π., με παραδοσιακή συνταγή από τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και έντονο χαρακτηριστικό άρωμα.
Κιβώτιο = 2 τεμάχια x 2,2 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες
Αγελαδινό τυρί Π.Ο.Π. από τις Ιταλικές Άλπεις.
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 4,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες
Αγελαδινό τυρί Π.Ο.Π. από τις Ιταλικές Άλπεις.
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 3,0 kg
Διάρκεια = 60 ημέρες
Βούτυρο από φρέσκο ολόπαχο γάλα αγελάδος.
Κιβώτιο = 4 τεμάχια x 1,5 kg