ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των εκλεκτών τροφίμων από το 1992. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, κορυφαίους παραγωγούς και εξυπηρετεί μεγάλες αλυσίδες super market, εισαγωγείς, delicatessen και επιλεγμένες εταιρείες τροφοδοσίας σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

Παραδοσιακά Ιταλικά αλλαντικά (προσούτο Πάρμας και S. Daniele, σαλάμι αέρος "με πούδρα", μορταδέλα με φυστίκι, bresaola, coppa κλπ.) από την εταιρεία MONTORSI - NEGRONI SPA (ο μεγαλύτερος οίκος στην Ιταλία).

Πουλερικά νωπά, επεξεργασμένα ή παναρισμένα/κατεψυγμένα από την AIA SPA (ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια εκτροφής και παραγωγής πουλερικών στην Ευρώπη).

Αλλαντικά από γαλοπούλα (λουκάνικα WUDY τ. φρανκφούρτης, ζαμπόν από φιλέτο γαλοπούλας) από την AIA SPA.

Γνήσια Ιταλική παρμεζάνα (Reggiano και Grana Padano) από την BONI SPA (ο μεγαλύτερος παραγωγός Reggiano στην Ιταλία).

Φρέσκα Ιταλικά τυριά (μοτσαρέλα Buffalo & αγελαδινή, μασκαρπόνε, γκοργκοντζόλα, ρικότα κλπ) από την MAURI SPA και την TREVISANALAT.

Παραδοσιακό Ιταλικό Προβολόνε (γλυκό, πικάντικο και καπνιστό) από τη GHIDETTI SRL (μία οικογενειακή τυροκομική επιχείρηση στη Βερόνα που ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή προβολόνε).

Παραδοσιακό Ιταλικό Πεκορίνο (Σαρδηνίας, Ρομάνο, με πιπέρι κλπ) από τη CENTRAL SLR (μία οικογενειακή τυροκομική επιχείρηση στη Σαρδηνία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή πεκορίνο).

Χειροποίητα Κρητικά παξιμάδια "μπουκιά" του ΧΑΤΖΗ (100% κρίθινη μπουκιά, ιδανική για κουβέρ και σαλάτες).

Γνήσια παξιμάδια Κυθήρων "λαδοπαξίμαδα" από τους Καρβουνάδες, από την οικογένεια ΚΑΣΙΜΑΤΗ.

Όραμα της εταιρείας Δ. Ε. Θωμαδάκης & Υιοί ΕΠΕ είναι να προσφέρει μόνο κορυφαία προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο.

Thomadakis LTD συνεργαζόμενες εταιρείες, Πιστοποιήσεις ISO